Quantitative aptitude Question for all banking Bank PO,Clerk,IBPS PO,Railway,SSC,PSUs,IAS,OAS ,C-SAT Exams 

Mathmetics

ISBT Mathmetics for all banking PO,Clerk,IBPS PO,Railway,SSC,IAS,OAS Exams

Q381.
35.62 - 12.67 + 15.96  = ? - 43.22
1) 85.13 2) 82.13
3) 87.13 4) 83.13
5)None of these
Answer : 82.13
View Answer

Q382.
256.33 - 14.32 = ? + 55.44
1) 189.57 2) 168.57
3) 176.57 4) 182.57
5)None of these
Answer : None of these
View Answer

Q383.
256.33 - 14.32 = ? + 55.44
1) 189.57 2) 168.57
3) 176.57 4) 182.57
5)None of these
Answer : None of these
View Answer

Q384.
8544 - 5757 + 1111 = 1255 + ?
1) 2463 2) 2643
3) 2453 4) 2653
5)None of these
Answer : 2643
View Answer

Q385.
(3 x 4)2 x (3 x 6) ÷ ( 9 x 5) = ?
1) 57.6 2) 59.6
3) 53.2 4) 51.2
5)None of these
Answer : 57.6
View Answer

Q386.
4611 - (18)2 - 440 + (16)2 = ?
1) 4183 2) 4003
3) 4103 4) 4193
5)None of these
Answer : 4103
View Answer

Q387.
21 x 24 - (4)3  + 72 - (?) = 192
1) 134 2) 128
3) 161 4) 149
5)None of these
Answer : 128
View Answer

Q388.
18% of 350  + 12% of 600 = ?
1) 125 2) 137
3) 135 4) 149
5)None of these
Answer : 135
View Answer

Q389.
(?) % of 432 x 5 = 540
1) 45 2) 25
3) 34 4) 30
5)None of these
Answer : 25
View Answer

Q390.
4359 - 320 x 3 = 2156 ÷ 14 + (?)
1) 3225 2) 3425
3) 3545 4) 3595
5)None of these
Answer : None of these
View Answer